Donderdagavond 5 juli 2018 vieren de zangers van ons mooie mannenkoor nog een feestje om het lange repetitiejaar uit te zwaaien. Een jaar van hard werken ligt achter ons en een periode van de nodige puntjes op de bekende i zetten komt er aan. Maar eerst vijf weken vakantie, en dat luiden we in met een bonte avond. In een mengeling van diverse kooroptredens en individuele optredens waarbij koorleden buiten hun comfortzone treden maar vooral gezellig met een hapje en een drankje bij elkaar zijn.

De avond krijgt een extra feestelijk tintje door de huldiging van Frans Moons en Joop Meijers die beiden dit jaar hun 25-jarige jubileum mogen vieren. Zij zullen doormiddel van diverse toespraakjes in het zonnetje worden gezet en uiteraard door hun zangmaatjes worden toegezongen.

1e moons. frans

bar meijers. joop

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1e tenor Frans Moons                                                          bariton Joop Meijers

 

Na de vakantie starten op 16 augustus de repetities weer en maakt het koor zich op voor de viering van het 95-jarig jubileum op 13 oktober in de Goudse Schouwburg. Heeft u daar al kaartjes voor? Ze kosten €20 maar bent of word u donateur dan betaald u slechts €16 en dat alles inclusief een consumptie in de pauze.

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Waardering 4.83 (3 Stemmen)
Bonte avond met feestelijk tintje - 4.7 out of 5 based on 3 votes