Zangersvrienden

Raar eigenlijk: De start van het nieuwe jaar is bijna geruisloos voorbijgegaan. Veel App-gebruikers hebben elkaar digitaal gefeliciteerd, maar verder…. Nog steeds zitten we thuis.

Andere jaren zouden we vandaag weer voor het eerst samenkomen en het GLT-jaar openen met een feestelijke nieuwjaarsreceptie in ons oefenlokaal, met een drankje en een feestelijk hapje. Maar we weten allemaal dat dit nu nog niet verstandig, en zelfs verboden, is. Laten we eerst wachten op veiliger tijden zodat we later in het jaar dit festijn kunnen inhalen.

Daarom langs deze weg voor iedereen een gelukkig, gezond en muzikaal 2021

Allemaal ook gefeliciteerd met ons Mannenkoor Gouda’s Liedertafel. Het is vandaag de 98ste verjaardag van ons koor.

Ja ons 100 jarig jubileum in 2023 komt snel in zicht. Tegen die tijd zijn het vast betere tijden, maar hopelijk al veel eerder natuurlijk want we hopen dat de vaccinatie welke binnenkort van start gaat ons in 2021 al veel meer vrijheid gaat geven zodat we weer kunnen genieten van het samen zingen en we ons op dit jubileum kunnen voorbereiden. Want zodra het kan wil iedereen weer repeteren. Alle leden die ik spreek kijken er zeer naar uit, zo ook Han Louis. Natuurlijk moeten we als zangers dan onze stem weer trainen en de stemgroepen weer op elkaar afstemmen. Gewoon lekker samen zingen maar ook, als we er weer klaar voor zijn, samen optreden.

Als koor staan we natuurlijk niet alleen, we zijn blij met onze gastvrouwen, donateurs, adverteerders en publiek. We zijn een onderdeel van de Goudse gemeenschap en willen daar ook actief aan bijdragen.

Volgend jaar kunnen we bij gelegenheid van de oudjaarsdag voor onze 99ste verjaardag (zonder corona) hopelijk weer iets organiseren en dan aandacht krijgen in de Goudse Media.

Laten we allemaal vanavond thuis het glas heffen en in gedachten op ons koor en onze medezangers een proost uitbrengen.

Laten we aan het begin van dit nieuwe jaar nog even stilstaan bij Louis ten Broeke die ons in het afgelopen jaar is ontvallen.

Verder wil ik nog even melden dat Sonja, de echtgenote van ons voormalig koorlid Jaap Perdijk is overleden.

 

Maar bij de start van dit nieuwe jaar kijken we vooruit tot de vaccinatie zover is gevorderd dat we weer kunnen beginnen.

Dus tot het zover is: wees voorzichtig en blijf gezond,

 

Hartelijke groet,

Piet van Vliet

Voorzitter Mannenkoor Gouda’s Liedertafel.

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Waardering 3.42 (6 Stemmen)
Gefeliciteerd allemaal - 3.3 out of 5 based on 6 votes