Mannenkoor Gouda’s Liedertafel is een koor dat kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan en dat ook graag naar buiten uitdraagt. Dat doen we door iedere week hard te repeteren en met optredens in binnen- en buitenland. Deze optredens zijn voor de koorleden dierbare herinneringen. Niet alleen de concerten op zich houden die herinneringen levend, maar ook de foto en filmpjes die daarvan worden gemaakt.

Wij konden ons gelukkig prijzen met een vaste fotograaf die overal met ons mee ging en dat ook leuk vond. Hij legde niet alleen de concertmomenten vast maar ook de dingen er om heen. Helaas gaat deze fotograaf ons verlaten, niet omdat hij het niet meer leuk vind maar omdat hij gaat verhuizen.

Gouda’s Liedertafel is nu op zoek naar een vervanger, iemand (man of vrouw) die deze taak als (amateur)fotograaf op zich wil nemen. Iemand die met ons mee wil naar onze concerten en die voor ons vastlegt en niet bang is om te experimenteren met beeld. Iemand die onze staatsiefoto’s kan maken voor in folders of programmaboekjes waarmee we indruk kunnen maken bij anderen, filmpjes maken bij muziekstukken die we zingen om op YouTube te plaatsen enz. Misschien kan je ons ook helpen met het vullen en bijhouden van onze website. Helaas staat hier geen geldelijke vergoeding tegenover anders dan de hartelijke dank van de koorleden, met zo nu en dan een extraatje.

Denk je dat dit een uitdaging voor je is of ken je iemand waarvan je denkt dat die dit leuk vind om te doen dan gaan we graag met je in gesprek. Je kunt reageren via deze site of stuur een e-mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Waardering 5.00 (3 Stemmen)
Gezocht; (amateur) fotograaf. - 5.0 out of 5 based on 3 votes