Misschien is het niet voor iedereen nodig om ons nog voor te stellen want wij zijn tenslotte al meer dan 96 jaar een begrip in Gouda.

In 2023 hopen wij ons 100-jarig bstaan te mogen vieren en daarom zijn we nu op zoek naar nieuwe leden die ons de komende jaren willen komen versterken en samen met ons over deze bijzondere gebeurtenis willen meemaken. Daarom de titel:

Mogen wij ons even voorstellen?

Wij zijn Mannenkoor Gouda’s Liedertafel en zingen allemaal erg graag. Samen klinken we beter dan alleen, dus zing jij ook graag of lijkt het je leuk dat eens uit te proberen? Waarom dan niet bij ons, het is dichtbij en wij willen onze ervaring en kennis graag met je delen.

Wij repeteren iedere donderdagavond in wijk Bloemendaal/Plaswijck en willen je graag uitnodigen voor een nadere kennismaking met ons koor. Onder het genot van een kop koffie, thee of iets sterkers vertellen wij je graag over onze hobby.

Kom donderdagavond 3 oktober eens proeven aan het zingen tijdens onze open repetitieavond van 20.00 uur tot 22.30 uur in Wijkgebouw De Lustenburgt aan de Rijnlust 21 in Gouda.

 1070249 2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Waardering 4.75 (4 Stemmen)
Mogen wij ons even voorstellen (tijdens een open repetitie)? - 4.8 out of 5 based on 4 votes