Kaart Plenty of musicsmaller specimenWe gaan een feestje vieren omdat we jarig zijn. We zijn dat elk jaar maar deze keer is het bijzonder. Bijzonder omdat we 95 jaar zijn geworden. En we gaan dat vieren in de Goudse Schouwburg op zaterdag 13 oktober met een groots concert.
Het wordt een avond met 'Plenty of Music' wat ook de naam van het concert is. Muziek van componisten als Schubert, Bortnjanski, Verdi, Wagner maar ook van Vangelis. Om ook eens iemand uit onze eigen tijd te noemen.
We willen graag dat jij erbij bent maar vragen hiervoor wel een kleine bijdrage. Een bijdrage in de vorm van het kopen van 1 of meer toegangskaarten. Voor maar €20,00 heb je er al 1. We kunnen ons overigens voorstellen dat je er meer wil hebben. Meer omdat je een feestje niet alleen maar met vrienden wil vieren. Je kunt ze direct bestellen en afrekenen via het bestelformulier.
Wat krijg je voor die €20,00 per kaart?
Uiteraarde veel muziek te beluisteren vanuit een comfortabele stoel in de grote zaal, tijdens de pauze staat er een consumptie voor je klaar, en je jas heeft een veilige plek in de garderobe.
Voor deze prijs bieden we je tevens een 2tal solisten die ons, waar nodig, zullen ondersteunen. Namen als Wiebe-Pier Cnossen en Anna Trombetta zullen je bekend voorkomen. Het geheel aangevuld met Rutger Jansen op de vleugel en het trio Peter de Vries.

Het aantal plaatsen, ook al is het de grote zaal in de Goudse Schouwburg, is niet onbeperkt. Dus koop ze, om teleurstelling te voorkomen, snel via de link bestellen

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Waardering 4.75 (2 Stemmen)
Plenty of Music - 4.5 out of 5 based on 2 votes