Najaarsconcert harmonie Kunst na de Arbeid Moordrecht op 22 november 2013

De Moordrechtse muziekvereniging Kunst na de Arbeid geeft vrijdag 22 november 2013 haar  jaarlijkse najaarsconcert in de Dorpskerk, Kerkplein in Moordrecht. De aanvang is 20.00 uur en de kerk is open vanaf 19.30 uur. De toegang is € 5,00. Voor donateurs van de harmonie is de toegang gratis.  

Het najaarsconcert belooft weer een prachtige avond te worden met muziek voor elk wat wils. Er zal aandacht worden geschonken aan het 200e geboortejaar van de bekende componisten Richard Wagner en Guiseppe Verdi. Samen met mannenkoor Gouda’s Liedertafel zullen enkele prachtige werken van deze componisten ten gehore gebracht worden zoals het zigeunerkoor uit de opera ‘’Il Trovatore’’ en het matrozenkoor uit ‘’Der fliegende Holländer’’. Ook zal Gouda’s Liedertafel zelf een gastoptreden verzorgen.  
Na de pauze is er ook lichte muziek te beluisteren zoals bekende westernmuziek van de Italiaanse componist Morricone en het prachtige La Storia van Jacob de Haan.  

Dit sfeervolle concert in de dorpskerk met prachtige akoestiek wilt u beslist niet missen, dus graag ontmoeten wij u op 22 november a.s.; wees welkom!