Aansprakelijkheid

Mannenkoor Gouda's liedertafel(GLT) streeft er naar om de bezoeker van liedertafel.nl zo actueel en correct mogelijke informatie te verschaffen. Toch kan het voorkomen dat de informatie op de site onvolledig of onjuist is. GLT aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor schade en/of kosten die voortvloeien uit onvolledige en/of foutieve informatie aangeboden op liedertafel.nl

Privacy beleid

Als jij iets bestelt zoals kaarten voor een concert, hebben we je gegevens nodig om ervoor zorgen dat we jouw bestelling kunnen bezorgen. Maar we springen altijd zorgvuldig met je persoonlijke gegevens om. We dragen er zorg voor en bewaren ze veilig. Wat we met je persoonlijke gegevens doen en waarom we ze nodig hebben, vertellen we hier graag. Als je na het lezen van ons privacybeleid vragen hebt, neem dan gerust contact op via het contactformulier

Dit privacybeleid kan van tijd tot tijd wijzigen als nieuwe ontwikkelingen daartoe aanleiding geven. Het meest actuele privacybeleid kun je bij onze secretaris opvragen. Wij raden je aan om dit privacybeleid regelmatig te raadplegen, zodat je van deze wijzigingen op de hoogte bent. Je ziet hier altijd de laatste datum van wijziging.

Dit privacybeleid is voor het laatst gewijzigd op 7 juni 2018.

Wie is verantwoordelijk voor de verwerking van mijn persoonsgegevens?

Het secretariaat, gevestigd aan Kaagwerf 4, 2804 MT, Gouda, is verantwoordelijk voor het verwerken van  deze gegevens voor mannenkoor Gouda's Liedertafel.

Wanneer is dit privacybeleid van toepassing?

Dit privacybeleid is van toepassing op alle persoonsgegevens die mannenkoor gouda's liedertafel verwerkt van iedereen die weleens contact heeft (gehad) met mannenkoor Gouda's Liedertafel, zoals onze bezoekers van concerten, leden, donateurs en zakelijke contactpersonen.

Copyright

Niets van deze website mag zonder toestemming van GLT worden gebruikt, behalve wanneer het downloaden, bekijken en/of printen ten behoeve van persoonlijk, niet bedrijfsmatig gebruik betreft.