Holland meets Wales

Zaterdagavond 13 april 2013 ontvangt mannenkoor Gouda’s Liedertafel het Barry Male Voice Choir uit Wales, Engeland. Dit concert is een tegenbezoek voor het concert dat Gouda’s Liedertafel in 2008 heeft gegeven in Wales.

Het concert vind plaats in de Nederlands Hervormde Dorpskerk aan het Kerkplein in Moordrecht, de aanvang is 20:00 uur en de toegangsprijs voor dit concert is 10 euro.

Kaarten kunnen worden besteld via de mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via deze website onder het kopje winkel en bij de Primera vestiging in Winkelcentrum De Smitse 47 in Moordrecht, maar natuurlijk ook bij de koorleden.

Het Barry Male Voice Choir bestaat 110 jaar en is een vriendengroep van mannen die genieten van het zingen, en heeft een verscheidenheid aan muzikale stijlen, van traditionele Welsh liederen tot meer hedendaagse nummers.

Beide mannenkoren verheugen zich op dit concert dat door de drukke agenda’s van beide koren nog niet eerder mogelijk is geweest, maar Gouda’s Liedertafel is blij juist dit koor in hun jubileumjaar terug te mogen ontvangen.