2010-10-08 open repetitie  53Na het overweldigende succes van afgelopen jaar zal het mannenkoor Gouda’s Liedertafel ook dit jaar weer een kerstconcert verzorgen in de Pauluskerk aan het Van Hogendorpplein 2 in Gouda. Dit concert zal plaats vinden op zaterdagmiddag 18 december 2010 en ook dit jaar zal het concert weer gratis worden aangeboden aan de inwoners van Gouda en aan de bewoners van de verschillende verzorgingshuizen.

De aanvang van dit bijzondere kerstconcert is 15.00 uur en de kerkdeuren van de ingang aan de Willem de Zwijgersingel gaan om 14.30 uur open. In verband met beperkte ruimte en de gratis toegang, is het beslist nodig kaarten voor dit unieke concert te bestellen. Deze kaarten zijn te verkrijgen bij het bestuur van Gouda’s Liedertafel, via tel. 06-51158410 – of 06-23515429. Een mail sturen kan natuurlijk ook aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Indien nodig kunt u daarbij ook aangeven of u van een rolstoelplaats gebruik wilt maken. U kunt natuurlijk ook een berichtje achterlaten in ons gastenboek
conbriovoorkant
Naast mannenkoor Gouda’s Liedertafel, onder leiding van dirigent Han Louis Meijer, kunt u genieten van het vrouwenkoor Con Brio uit Etten in Gelderland dat onder leiding staat van dirigent Nick Mortiz. Vrouwenkoor Con Brio bestaat 52 jaar en telt 62 zeer enthousiaste dames. 
Beide koren zullen bekende en onbekende kerstliederen ten gehore brengen uit eigen repertoire maar zullen ook samen optreden. Als rode draad door het programma zult u kunnen genieten van Pascale Blöte op de dwarsfluit. De koren zullen aan de piano begeleidt worden door de beide vaste pianistes, voor Gouda’s Liedertafel neemt Anna Daalmeijer achter de toetsen plaats en voor Con Brio Miriam Versteegen. Natuurlijk zult ook u van harte worden uitgenodigd enkele bekende kerstliederen mee te zingen.
Na afloop van het concert zal een collecte worden gehouden als bijdrage in de onkosten.

Graag tot ziens op 18 december.