Hoera de kogel is door de kerk, we gaan weer beginnen!

Nog niet direct, maar wel heel snel. De aangekondigde versoepelingen zoals die vrijdag zijn aangekondigd door Rutte en De Jonge laten groen licht om weer van start te gaan.

Tromgeroffel:

We gaan weer repeteren en wel per 1 juli 2021.

Gezien de versoepelingen die nu zijn aangekondigd kunnen we weer op een veilige manier gaan repeteren als volledig koor. Zeker gezien de hoge vaccinatiegraad binnen ons koor.

De dirigent wijst er met klem op dat we na zo’n lange tijd niet repeteren weer van de bodem af aan moeten beginnen met technieken zoals o.a. de ademhaling. Dus voor we weer aan optredens kunnen gaan denken zijn we nog wel even bezig, het streven is een kerstconcertje binnen eigen kring in het Pioniergebouw en natuurlijk de nieuwjaarsreceptie.

Na bijna een anderhalf jaar pakken we de draad weer op waar gebleven waren. Eindelijk mogen we weer gaan repeteren en zingen. Het zal vreemd zijn, maar ook fantastisch om elkaar weer te zien. We zullen weer helemaal van onderaf moeten beginnen want anderhalf jaar niets doen heeft de stembanden waarschijnlijk geen goed gedaan. Maar hé, we klagen niet, we gaan er weer voor.

Samen op weg naar 100 jaar Mannenkoor Gouda's Liedertafel!

Heb jij nu ook zo'n zin om te gaan zingen, samen met ons allemaal mooie dingen te gaan doen? Kom dan vanaf 1 juli ook eens mee repeteren, je vind ons in het Pionier gebouw op het Sluiseiland, Ankerpad 2. Laat hier even een berichtje achter of mail naar; Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Je bent van harte welkom.