Ook dit jaar zal het mannenkoor Gouda’s Liedertafel op zaterdagmiddag 21 december 2013 weer het jaarlijkse kerstconcert verzorgen in de Pauluskerk aan het Van Hogendorpplein 2 in Gouda. De aanvang van dit kerstconcert is 15:00 uur en de kerkdeuren van de ingang aan de Willem de Zwijgersingel gaan om 14:30 uur open. De kerk is goed toegankelijk voor rolstoelgebruikers.

Toegangskaarten voor dit mooie concert zijn voor €7.50 te bestellen via het mailadres van het koor: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bij boekhandel Verkaaik aan de Lange Tiendeweg in Gouda en natuurlijk bij de koorleden, donateurs betalen slechts €5.00.

Naast het mannenkoor Gouda’s Liedertafel, dat onder leiding staat van dirigent Han-Louis Meijer, kunt u genieten van de mezzo-sopraan Emma Brown uit Wales, pianist Rik Kuppen en het vrouwenkoor Intermezzo uit Alphen aan de Rijn olv dirigente Jacqueline Hoekstra en met begeleiding van Ali Jongenburger.

Natuurlijk zult u van harte worden uitgenodigd enkele bekende kerstliederen mee te zingen.

Het Vrouwenkoor 'Intermezzo'  uit Alphen a/d Rijn is in 2000 opgericht. Sedert januari 2009 staat het koor onder de enthousiaste leiding van Jacqueline Hoekstra. Het repertoire is veelzijdig: licht klassiek,  musical, volksmuziek, vanaf de Renaissance tot heden.