×

Fout

Error executing API call (403: Forbidden): Your account is currently suspended. Documentation: https://docs.mollie.com/overview/handling-errors
Pagina 1 van 4

Vriendin worden

Heb je interesse voor koorzang en wil je om die reden mannenkoor Gouda's Liedertafel ondersteunen? Dat kan. Vrienden en vriendinnen zijn zeer welkom

Je ontvangt het lijfblad van de zingende mannen en je hebt recht op kortingen bij onze eigen concerten.

Als je je onze vriend of vriendin wordt, vinden wij het perfect als je dat ondersteunt met een jaarlijkse bijdrage van € 25,00. Je kunt dit met onderstaand formulier realiseren:

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Vul je telefoonnummer in
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Koor
Zingen ontspant en geeft energie Wanneer je zingt, komen er endorfinen vrij. Deze stofjes werken pijnstillend en geven je een geluksgevoel, terwijl het hormoon oxytocine afrekent met stress en angst. Door te zingen kun je goed ontspannen en van zingen krijg je meer energie! Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat muziek een unieke bijdrage levert aan de emotionele ontwikkeling van het brein en dat heeft een positief effect op ons sociale inlevingsvermogen.
De volgende informatie is optioneel en behoeft niet te worden ingevuld.
Ongeldige invoer

0/255

Ongeldige invoer
Zingende mensen zijn de mooiste muziek-instrumenten! Wie wil zingen heeft zijn instrument altijd bij zich, da’s makkelijk. Je instrument doet het altijd en je kunt meteen beginnen. Zonder les gehad te hebben kun je zomaar een aardig nootje zingen. Zingen neemt barrières weg, gaat over grenzen heen, verzoent en geeft verbroedering. Al zingende vervalt de schroom, komen emoties los, ontstaat samenhorigheid en verbondenheid.
Koor
De door jouw ingevoerde informatie vind je in het onderstaande overzicht. Controleer dit voor dat je verder gaat. Ga eventueel naar de vorige pagina om de informatie aan te passen.

Overzicht van de door jou ingevoerde informatie

Vriend(in) mannenkoor Gouda's Liedertafel:

Volledige naam:

Straat en huisnr:

Postcode en woonplaats:

Email adres en telefoonnumer:

Donatie bedrag: €

0,00 EUR